Hastane Odasından  Selam Gönderdi

Körfez ilçenin tanınmış simalarından olan, kurduğu dostluklar ile ilçe genelinde çok sevilen Metin Öztürk, yakalandığı koronavirüsle mücadele halinde. Bir süre önce virüse yakalanan ve evinde tedavi görürken durumunun kötüleşmesi üzerine SEKA Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve tedavisine burada devam edilen Öztürk, gazetemiz aracılığı ile dostlarına hastane odasından selam gönderdi.

“TEDAVİM İYİ GİDİYOR”

Tedavisinin çok iyi gittiğini söyleyen ve dostlarını selamlayan Körfezli sevilen gençlerinden Metin Öztürk, “İzmit SEKA Devlet Hastanesi’nde tedavi altındayım. Durumum iyiye doğru gidiyor. Tedavim çok güzel ilerliyor. En kısa zamanda yeniden dostlarımla buluşacağım günü bekliyorum. Tüm dostlarımı selamlıyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817