HAYATİ AYDIN'DA ADAYLIĞINI AÇIKLADI ERZURUMLULAR HAYATİ AYDIN İÇİN TOPLANDI
Konuşmasında aday adayı olma sebebini anlatan Hayati Aydın, hayatının en önemli kararını verdiğini söyleyerek, ''Hayatımın en önemli kararlarından birisini sizlerle paylaşmanın gurur ve heyecanını yaşıyorum. Bu kararımın olgunlaşmasında farklı ortamlarda büyüklerimden aldığım samimi ve teşvik edici mesajlar yer almaktadır. Hepimiz biliyoruz ki Kocaeli marka bir kenttir ve Körfez gözbebeğidir. Körfez'de oturuyor olmanın ayrıcalık kabul edileceği, sosyal belediyecilik vizyonu doğrultusunda hizmet vermek istiyorum. Her kese eşit noktada olan birisi olarak Körfez'e hizmet noktasında  tüm vatandaşlarımızı yol arkadaşı olarak görmek istiyorum. Her şey sizler, Körfez ve büyük Türkiye idealleri için planlanıp yapılmaktadır. Ben de sizlerle birlikte yola çıkmak istiyorum. Sizler var olduğu sürece bu bayrak inmeyecek, ezan sesleri  susmayacak, tarihe mal olmuş şahsiyetler unutulmayacak. Allahım sev bizi, sevdir bizi, sevindir bizi'' dedi.

Hayati Aydın'ın açıklaması sırasında AKP Körfez İlçe Başkan Vekili Şaban Aydın, aday adayları Engin Koyun, Ali Çakır, Yusuf Şanlı, Öznur Gökkaya, Aynur Vergili ve Cumhur Acar, Erzur Sinan Barış Kaya ile Erzurum derneklerinden Erzurumlular Vakıf Başkanı Azmi Cihat Hatipoğlu, Erzurumlular Derneği Kocaeli Şube Başkanı Avni Gözütok, Erzurumlular Federasyon Başkanı Tekin Dursun, Erzurumlular Derneği Körfez Şube Başkanı Yavuz Gögdemir, Erzurumlular Derneği Gölcük Şube Başkanı Cumhur Acar, Başiskele Şube Başkanı Ekrem Kızıltaş, Körfez Ticaret Odası yöneticileri ve kalabalık bir destekçi grubu yer aldı.

HAYATİ AYDIN KİMDİR?
1959 Erzurum doğumlu olan Hayati Aydın, Erzurum Atatürk Üniversitesi Matematik Bölümü mezunu. 1976-1982 yılları arasında karayolları Ergaz ve Erzurum Tarım Aletleri Fabrikası'nda ustabaşı ve sendika sekreteri olarak görev aldı. 1982 yılından itibaren Milli Eğitim Bakanlığı'nın çeşitli kademelerined görev alan Hayati Aydın, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak ta çalıştı.Halen İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Müdür Yardımcısı olan Hayati Aydın evli ve 4 çocuk babası.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817