Hayatının baharında öldü!
İzmit Çukurbağ Mahallesi İnönü Caddesi No: 108 adresinde ikamet eden ve İnönü Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Turan Dijital Fotoğrafçılık adlı iş yerinin sahibi olan Recep Turan ile ev hanımı Fatma Turan`ın üç çocuğundan biri olan Merve Turan.(23) tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi`nde hayatını kaybetti.
 
SÜREKLİ TEDAVİ GÖRDÜ
Recep ve Fatma Turan çiftinin üç çocuğundan biri olan Merve Turan, doğumunun ardından rahatsızlandı ve geçirdiği ateşli hastalık sonucunda beyninde hasar meydana geldi. Talihsiz Merve, bebekliğinden buyana sürekli olarak tedavi gördü. Ancak beynindeki hasar bir türlü düzelmedi. 
 
HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ
En son Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`nde tedavi gören Merve Turan, sabah saatlerinde burada vefat etti. Acılı ailesi tarafından hastaneden alınan Merve Turan`ın cenazesi Cuma namazına müteakip Suadiye Merkez Cami`nde kılınan cenaze namazının ardından Suadiye`de toprağa verildi.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817