HAYIR ÇARŞISI KÖRFEZ’DE AÇILDI
 Kermese İlgi Yoğundu

Mimarsinan Mahallesinde açılan kermesin açılışına Körfezli Protokol Üyeleri büyük ilgi gösterdi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Eşi Bilge Baran, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluş Temsileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan Bu Hizmeti Takdir Etmemek Mümkün Değil

Düzenlenen açılış töreninde minik öğrencilerin okuduğu şiirler ve gösterileri izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Minik öğrencilerin yaptıkları gösterilerin ardından açılış konuşmasını yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Körfezimize hayır kermesi açılıyor. Ama bu kermesimiz farklı çok farklı, bunu daha önceki yıllarda da hep birlikte gördük. Yoğun bir ilgi var, kermesimizin de çeşitliliği bakımından, el emeği göz nurları ürünler burada var. Bundan dolayı bu kermesin açılışında emek veren, el emeği göz nuru döken hanım kardeşlerimize ve onlara destek veren eşlerine teşekkür ediyorum. Bu kermesin geliri çocuklarımızın eğitiminde kullanılıyor, yurtlarımızın ihtiyaçlarında kullanılıyor, yapılan bu hizmetleri takdir etmemek mümkün değil” ifadelerini kullandı.

Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, “Bu hizmetlerin gerçekleşmesine emek veren hocalarımıza değerli büyüklerimize tüm hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Önemli bir hizmeti onlar gerçekleştirmiş oluyorlar. Bu hizmetleri ne kadar takdir edersek yeridir” dedi.

Daha sonra kermesin açılışına geçen protokol üyeleri Körfez Müftüsü Hasan Erdoğan’ın okuduğu duanın ardından açılış gerçekleşti. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran kermesteki stantları gezerek bereketli kazançlar dileklerinin yanı sıra alışveriş yaparak kermese katkıda bulundu.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817