Hedef, büyük hedeflerle Açıldı

 Görkemli şekilde, yağmura rağmen kalabalık katılımla yapılan açılış sonrasında 4 katlı mağazayı dolaşan ziyaretçiler, 500 liraya düğün paketini çok beğendiler.

İş adamı Murat Günday’a ait olan ve 9. Şube olarak açılan Hedef’in açılışına İlyas Şeker’in yanı sıra, Körfez Belediye Başkan Vekili Halil Küçük, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Körfez’li işadamları ve belediye meclis üyeleri ile kalabalık sayıda esnaf ve vatandaş katıldı. Yağmur nedeniyle girişe kurulan çadır altında yapılan açılış konuşmasında, Murat Günday’ın büyük bir yatırımı gerçekleştirdiğini belirten Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, ‘’Bu işyeri ile Körfez halkı alış-verişleri için İzmit’e, ya da İstanbul’a gitmek zorunda kalmayacak. Hedef, Körfez’e ayrı bir hareket ve canlılık kazandıracaktır’’ dedi.

Körfez Tütünçiftlik Kuzey mahallesi Ağadere Caddesi’nde, Mustafa Efe’ye ait olan yeni binada hizmete giren iş yerinin açılışı sonrasında 4 kattan oluşan ve her katında ayrı bir ürün sergisi yer alan bölümleri dolaşan konuklar, fiyatların ve uygulanan taksitlerin çok iyi olduğunu söylediler.

500 liraya düğün paketi

Açılışı yapılan Hedef mağazası, toplam 2 bin 100 metrekarelik alan üzerinde kuruldu ve 4 kattan oluşuyor. 30 personelin görev yaptığı iş yerinde, bir süreliğine açılışa özel olarak ürünler peşin fiyatına 15 taksitle satılacak. Elden ödemeli taksit siteminin uygulandığı işyerinde, düğün yapan bir çift, evin tüm ihtiyaçlarını içeren düğün paketini aylık 500 lira taksitle alabiliyor.

Mağazanın zemin katında genç odası, mobilya aksesuar, bebek odası, giriş katında beyaz eşya, elektronik ve elektrikli ev aletleri, birinci katta zücaciye ve ev tekstili, ikinci katta mobilya, üçüncü katta halı, baza ve yatak gurupları, en üst katta yine halı ve mobilya gurupları yer alıyor. Bol çeşit ve uzun taksit uygulaması nedeniyle Körfez halkının Hedef’e büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817