Her insan bizim için değerlidir

OKUL MÜDÜRÜ VE YÖNETİCİLER

Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleşen ziyarette Okul Müdürü Mustafa Kızmaz, Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Nuriye Karatay, Eğitimci Gülcan Bebek, Aile Birliği asil üyesi Asiye Terzioğlu ve sekreter Nükhet Kızıltan ziyarette hazır bulundu. Okul Müdürü Mustafa Kızmaz, iletişim ve fiziksel anlamdan hiçbir eksiği bulunmayan öğrencilerinin belediyeler bünyesinde yeterli sayıda staj imkanından faydalanabilmesi için çalışma yapılmasını arzuladıklarını ifade etti. Başkan Vekili Zekeriya Özak ziyaret nedeniyle Okul Aile Birliğine ve yöneticilerine teşekkür ederek eğitime verdikleri desteğe devam edeceklerini belirtti.  

 

BÜYÜKŞEHİR’İN DESTEĞİ

Nuh Çimento İş Okulu Müdürü Mustafa Kızmaz, 120 öğrencinin bulunduğu okullarında eğitim seviyesinin kalitesini sürekli artırmak için çalışmalarını yürüttüklerini kaydetti. Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime ve öğrencilere sürekli destek verdiğini hatırlatan Kızmaz, bu desteklerin çalışmalarının ivmesinin artmasına büyük katkı sağladığını aktardı.

 

SİZLERİN BAŞARISI

Ziyarette Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak “ Her insan kendini değerli hisseder. Zihinsel engelli olsa da olmasa da. Çocuklarımızın okullarında mutlu olması orada sıcak bir ortamın olmasını işaret ediyor. Bu başarıdan dolayı sizi kutluyorum. Engelli çocuklarımızın okullarına alışması ve sevmesi sizlerin ve ailelerin başarısıdır” dedi.

 

GÜLEN YÜZLER BİR ÖRNEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak ”Özel öğrencilerimizin topluma daha iyi kazandırılması için elimizden gelen seviyede çalışma yapacağız. Bu konuda en güzel örnek Gülen Yüzler’dir. Burada bir çok engelli vatandaşımız hem meslek sahibi olurken, hem de çalışma imkanı yakalıyorlar. Bu hizmetle engelli vatandaşlarımız topluma entegre oluyor, ülkemize hizmet ediyorlar” dedi.

 

ÖZEL PROJELER YAPILMALI

Nuh Çimento İş Okulu Aile Biriliği yöneticileri sponsorlar  bulunup  bu tür özel okullarını sayısı artması gereğini altını çizerken, Başkan Vekili Zekeriya Özak “Binalardan bozma okullardan ziyade, özel projelendirilmiş okullar imal edilmelidir. Çünkü öğrencilerimiz özel. Bu hassasiyetle projelendirilmeli” açıklamasında bulundu. Staj konusunda gerekli çalışmanın yapılacağını da belirten Özak, Nuh Çimento iş okulu yöneticilerine başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

 

 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817