Hereke Kalesi İçin Restorasyon İhalesi Yapıldı
 Körfez Belediyesi’nin uzun süredir üzerinde çalıştığı çok eski bir tarihe sahip Hereke Kalesi’nin restorasyon projesi için ihale sürecini başlattı.

İhaleye 29 Firma Katıldı

Geçmişdeğerlerinesahip çıkarak Körfez’in tarihini gün yüzüne çıkaran çalışmalar gerçekleştiren Körfez Belediyesi, bu çerçevede çalışmalarını sürdürüyor. Körfez Belediyesi Destek Hizmet Müdürlüğü tarafından toplantı salonunda gerçekleşen ihaleye toplam 29 firma katıldı. Destek Hizmetler Müdürü Selahattin Sönmez Başkanlığında gerçekleşen ihaleye 29 firma katılırken ihale komisyonuna 4 üye eşlik etti.

Hereke Kalesi Turizmin Canlanması Adına Önemli Bir Rol Oynayacak

Tarih boyunca önemli bir yerleşim yeri konumunda bulunan ve Osmanlı Devletinin önemli noktalarından olan Hereke Bölgesi ve kalesi turizmin canlanması adına önemli bir rol oynayacak. 2.445.791,86 TL olan yaklaşık maliyet ile yapılan ihalede ASYA Restorasyon Min. İnş. San. Tic. Ltd. Şti. yapım işini alan firma oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817