HİDAYET & EBUBEKİR EVLİLİK KERVANINDA


Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan Halil ve FatmaKökçan çiftinin inşaat Mühendisi oğlu Ebubekir ile Eyyüp – Mahbup Soydaş çiftlerinin kızı Hidayet, Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde yapılan muhteşem düğünle hayatlarını birleştirdi.

 

 

Ahmet YARAR

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun nikahlarını kıydığı çiftin düğününe katılım yoğun oldu. Kökçan ailesinin örnek ev sahipliği yaptığı düğüne Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun ve siyasiler gençleri bu anlamlı günlerinde sevenleri de yalnız bırakmadı.



EVLİLİK CÜZDANI FİKRİ IŞIKTAN

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun kıydığı nikahın ardından Ak Parti Kocaeli milletvekili Fikri Işık gelin Hidayet Soydaş’a evlilik cüzdanını takdim etti. Işık;” Aranızdaki aşk Adem babamız ve havva annemiz gibi olsun. Birbirinizi hiç zorda bırakmayın. Çıktığınız bu yolda ömür boyu beraber olmanızı ve zorluklara beraber göğüs gerip, mutlu günde beraber gülmenizi diliyorum”dedi. Işık’ın konuşması sık sık alkışlarla kesildi.







 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817