Hırsızlar kovalamaca ile yakalandı
Edinilen bilgilere ve iddialara göre; İzmit İlçesi Kuruçeşme Mahallesinde 2, Dilovası İlçesinde 2 olmak üzere toplam 4 ayrı hırsızlık olayı gerçekleştiren şahıs veya şahısların peşine düşen emniyet güçleri, yaptıkları tespitte olayı gerçekleştiren şahısların biri bayan 3 kişi olduklarını belirledi ve hemen takip altına aldı. Şahısların Kocaeli Gebze İlçesine geldiklerini belirleyen Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri,  takibe başladı. 

KOVALAMACAYLA YAKALANDILAR
Gebze İlçesinde bir eve girerek hırsızlık yaptıkları iddia edilen şüpheliler, arabaya bindiklerinde polisin kendilerini takip ettiğini görünce kaçmaya çalıştı. Kovalamaca Tuzla Şifa Mahallesinde aracın durdurularak içerisindekilerin gözaltına alınmasıyla son buldu.  Olayla ilgili olarak Naz Ezgi D(24) Selçuk C(34)   ile Ferhat K(35) gözaltına alındı. Şahısların üzerinden hırsızlıkta kullandıkları iddia edilen levye, tornavidalar ve miktar para ile ziynet eşyası ele geçirildi. İfadeleri tamamlanan ve çok sayıda sabıkaları bulunan şüpheliler öğlen saatlerinde adli mercilere sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817