Hırsızlıkta Son Nokta...

Konteynırların Tekerlerini Çaldılar

Mahallede yer alan konteynırı, taş ve tahta takozlar üzerinde bulan Mahalle Muhtarı Kazım Elmas, kendisine has espirili yorumuyla bu durumu sosyal medya hesabından paylaştı ve yapılanı kınadı.

Kazım Elmas kınama mesajında, “Hani hep derler ya devletin nalı deniz ...............gerisini yazmi en nefret ettim bi cümle yıllardır şehrin dört bi yanına çevre ve temizlik adına temiz çevre düşüncesiyle dört bi köşeye çöp konteynirleri bazen varilden bozma çöp bidonları çok kez şahit olmuşumdur konulduğuna ve hep yerlerinde kayıp oymuşlardır hep yeniden yeniden yerlerlerine tekrar konmuştur kendini bilmez kimseler alıp götürüp kendi özelinde kullanmıştır bunlara hep şahit olmuşumdur.

Şimdi ise çöp konteynerinde vaz geçip altındaki tekerleklerinden ne istediniz bu sabah gördümki bi çok çöp konteynirin altında  tekerlikleri yok ehh insaf dedim bunadamı tenezzül ettiniz be vijdansız.?” Şeklinde seslendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817