HOROZ HIRSIZLARI İÇİN  ÇELİK KAPILI ÖNLEM

Mehmet Terzi (67), Güney Mahallesi Demirkol Sokak numara 20’de yer alan evinin bahçesinde yer alan barakada, cins olarak bilinen Hint horozu ve tavuğu beslemeye başladı. Dövüşçü olarak bilinen hint horozunu yetiştiren ve “Valeri” adını veren Mehmet Terzi, 2017 yılı Mart ayında kapıyı kıran hırsız tarafından horoz ve 3 tavuğunun çalınmasıyla adeta yıkıldı.

Yetiştirdiği horozuna çok bağlanan Mehmet Terzi, yine aynı cinsten civcivler aldı ve yetiştirmeye başladı ve büyüyemeye başlayan horozuna yine aynı adı verdi. Bu kez hırsızlar için kapı kilidini güçlendiren ve kilit sayısını arttıran Terzi, aradan 1,5 yıl geçtikten sonra barakaya giren hırsızların bu kez yalnızca horozu çalmasıyla yıkıldı.

Hırsızlar karşısında yılmayan Mehmet Terzi, barakanın mevcut olan kapısının kilitlerini asma kilit ilavesi ile güçlendirdikten sonra bir de 400 lira ödeyerek çelik kapı yaptırdı. Bu şekilde geride kalan 3 tavuğu korumaya alan Terzi, çalınan horozunun yavrusunu alarak yetiştirmeye başlayacağını ve bu kez hırsızlara aman vermeyeceğini söylüyor.

Yalnız yaşayan Mehmet Terzi, bulunduğu noktada bir de okul olduğunu ve vatandaşların güvenlik kamerası kurulmasını istediklerini söylüyor. Terzi, zaman zaman hırsızlık olaylarının yaşandığını, konulacak Mobese kamerasının caydırıcı olacağını ifade ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817