İBRİKDERE 27. SOKAK PARKI HIZLA İLERLİYOR

Eşsiz doğal güzelliklerine sahip Kartepe ilçesine yeni dinlence ve oyun alanları kazandırmayı amaçlayan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ekibi çalışmalarını yaz aylarında hız verdi. Geleceğin teminatı olarak gördüğü çocuklara yeni park alanı kazandırmak için sürdürülen çalışmaların bir ayağı da İbrikdere Mahallesi 27. Sokak üzerinde gerçekleştiriliyor.

 

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri 650 metre karelik park alanının zeminlerini hazırladı. 130 metrekarelik çocuk oyun grubu alanı ile 60 metrekarelik fitness alanlarının betonları yapıldı. Alanda 75 metrekarelik parke yürüyüş yolları, kauçuk zeminli oyun grupları monte edilmesi ve peyzaj düzenlemeleri ile şık bir alan bölge halkının hizmetine sunulacak.

 

Mahalle sakinleri tarafından heyecanla beklenen alandaki düzenlemelerin kısa zamanda bitirilmesi hedefleniyor. Yaz ayları ile birlikte şantiye havasına bürünen ilçedeki çalışmaların hemşerilerinin ihtiyaçlarına karşılık verecek şekilde düzenlendiğini belirten Belediye başkanı Hüseyin Üzülmez, “Halkımızın taleplerine karşılık veren çözüm odaklı çalışmalarımız geniş bir yelpazede gerçekleştiriliyor” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817