İFTAR SOFRASI KİRAZPINAR’DA
 Gebze Belediyesi’nin her akşam bir mahallede açtığı geleneksel Ramazan iftar sofrası önceki akşam Kirazpınar Mahallesi’nde kuruldu.Kirazpınar İlkokulu bahçesinde kurulan iftar sofrasına Gebze Belediye Başkanvekili Nilay Ayran, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel,belediye meclis üyeleri, AK Parti Gebze ilçe yöneticileri ve mahalle muhtarı ile vatandaşlar katıldı.Belediye Başkanvekili Nilay Ayran ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba iftar saatini bekleyen mahalle sakinlerinin masalarına tek tek konuk olarakonlarla sohbet etti, görüş ve taleplerini dinledi.

İftar öncesikısa bir selamlama konuşması yapan Belediye Başkanvekili Nilay Ayran, Gebze’nin her mahallesinde kurdukları iftar sofralarının kentte birlik, beraberlik ve kaynaşmaya vesile olduğunu belirterek, “Bu akşam da Gebze’mizin planlı bir şekilde gelişen ve büyüyen mahallesi Kirazpınar’da sizlerle aynı sofrayı paylaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlere umre ziyaretinde bulunan ve bu akşam aramızda bulunamayan Başkanımızın özel selamlarını iletiyorum. Mahallemizde her geçen gün daha güzel hizmetlerle nice Ramazanlarda buluşmak temennisiyle hepinize hayırlı iftarlar diliyorum” dedi.

Kirazpınar’da hep birlikte yenilen iftar yemeğinin ardından Ramazan TIR’ında sahnelenen Hacivat-Karagöz, meddah ve palyaço gösterileri ile pamuk şekeri, patlamış mısır ve balon ikramları çocuklara unutamayacakları bir Ramazan akşamı yaşattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817