İki Hırsıza şok baskın!
 Körfez ilçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak'ın  ilçede uyguladığı '' Kırık Camlar Teorisi'' çerçevesinde uygulamaya koydugu güvenlik tedbirleri devam ediyor. Uyguladığı ''Kırık Camlar Teorisi'' adlı proğramla suçu ve suçluyu olay olmadan önleyen Körfez Emniyeti özellikle hırsızlık, ve kayıp şahıslar  konusunda çok başarılı. 

OPAK : BİR TELEFON KADAR YAKINIZ : ALO POLİS 155

Körfez İlçede dün akşam Hırsızlık yapmaya çalışan iki zanlı Emniyet tarafından suç üstü yapılarak yakalandı. Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri Adnan Kahveci Bulvarı Bim arkasında bir işyerine hırsızlık amacıyla girmeye çalışan ( S.K. 17) ( T.P. 22) yi yaptıkları şok baskınla suçüstü yaparak yakaladı. 


Gözaltına alınan şahıslar sorgularının ardından adli makamlara teslim edildi. 


OPAK'' HIRSIZLARA KÖRFEZ'İ DAR ETTİK

 Hırsızlık olaylarında çok büyük başarılar elde ettiklerini söyleyen  Opak, “ Hırsızlara Körfez’i dar ettik. Dışardan gelecek olan hırsızlar,’ Körfez bizim için uygun değil’ düşüncesiyle artık Körfez’e giremiyorlar. Evden hırsızlık olayımız sadece ayda 4’tür. Bu dünya standartlarının çok daha altındadır. Tabi gönül ister ki bu olayları sıfırlayalım. Ama maalesef kabul etmek gerekir ki insanın olduğu yerde olay olur. Olacaktır. Biz bunu önlemek adına yapılması gereken her türlü çalışmayı ve fedakârlığı yapıyoruz, vatandaşlarımızdan isteğimiz 155 Polis İmdat telefonuna en ufak şüpheli bir durumu bildirmeleri beş dakikada olay yerinde oluruz. dedi. 







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817