İl il gezen dolandırıcılar polise yakalandı

İzmit’te girdikleri bir iş yerinden tırnakçılık yöntemiyle dolandırıcılık yaptıkları tespit edilen 2 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre İzmit’te bir iş yerine giren biri kadın biri erkek şahıslar mağazadan fiyatı düşük bir ürün alarak kasaya gitti. Kasiyere önce 100 TL uzatan kişiler daha sonra bozuk paralarının olduğunu söyleyerek verdiği parayı geri aldı. Daha sonra kasiyerin dalgınlığından faydalanan şahıslar geri aldıkları 100 TL’nin para üstünü de geri alarak oradan uzaklaştı.

Otelde yakalandılar
Hesaplarda açık çıkması üzerine incelenen kamera kayıtlarından fark edilen olay hemen polise bildirildi. Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri şahısların kimliklerini kamera görüntülerinden tespit ederek kaldıkları oteli buldu. Onur e. (27) ve Güzem Ö. (25) isimli şahıslar İzmit kent merkezinde kaldıkları otelde gözaltına alındı. Şahısların İzmir’den yola çıktıkları ve Karabükte’de aynı yöntemle dolandırıcılık olayı gerçekleştirdikleri tespit edildi. İşlemleri tamamlanan şahıslar adliyeye sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817