İlimtepe’de Okullar Hayat Oluyor

İlimtepe ilköğretim okulunda ,kurs eğitimcisi Anasınıfı Öğretmeni Fatma Doğan ve Okul Müdürü Tamer Terzi’nin katıldığı toplantı tatlı bir sohbet havasında yapıldı. İşten yorgun gelen babalar taze çaylarını yudumlarken bir taraftan baba olarak çocukları için ne kadar önemli bir role sahip olduklarını, çocuklarında olumlu davranışları arttırmak için kullanabilecekleri yöntemleri öğrendi.Yaklaşık iki saat süren sunumunun sonunda Fatma Doğan  “Katılım sağlayan bütün babalara çocuklarının eğitimlerini önemsedikleri için canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Normalde kursiyer sayısının dörtte birinin baba toplantısına katılım sağladığını belirten halk eğitim görevlileri; katılım sayısını duyunca, ilimtepede yaşayan anne ve babaların yavrularının eğitimine olan titizlikleri dolayısı ile şaşırdı. Böylece İlimtepe İlkokulunda devam eden ”Okullar Hayat Oluyor”  projesinin ismine yaraşır bir durum yaşandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817