İlk toplantı Zabıta Müdürü İle
Haber : Burhan YARAR/KOCAELİ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ilk birimler arası toplantısını Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli
  ile yaptı. Çalışmalardan çok memnun olduğunu vurgulayan Baran, Zabıta Müdürü Cumali Gündoğdu ve ekibi ile yola devam edeceklerini belirtti.

BARAN;”ZABITA ÇOK ÖNEMLİ”

Düzenlenen toplantıda konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran çalışmalardan memnuniyetini dile getirdi. Baran;” Zabıtamız belediye hizmetlerinde en önemli noktayı teşkil ediyor. Halkımızın memnuniyeti ve mutluluğu zabıta müdürlüğünün çalışmalarıyla belediyemizin,belediye başkanının vizyonunu ortaya koyuyor. Zabıta çalışmalarını önemli buluyor ve sonuna kadar destekliyoruz.

“EKİBİMİZLE YOLA DEVAM EDECEĞİZ”

Baran konuşmasına şöyle devam etti. Halkın içinde olan güler yüzlü bir belediye başkanı olarak sizlerden de aynı özveriyi bekliyorum. Halkına güler yüzlü davranan mutluluğu  memnuniyeti için çalışan ama kurallardan taviz vermeyen bir gayret ortaya koyacağız. Empati yaparak davranacağız. Kaliteyi artırıp güzel çalışmalarımıza daha fazla ivme kazandıracağız. Zabıta Müdürümüz Cumali Gündoğdu beyle ve siz çalışma arkadaşlarımızla beraber el ele  gönül birliği içinde tek yürek, halkımızla kurallar içerisinde güler yüzle  çalışmaya devam edeceğiz”dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817