İmamın annesi balkonda kendini astı!
 Kandıra Bollu Köyü Omurcalı Mahallesi’nde çiftçilikle geçimini sağlayan Ali Aydın’ın eşi, Omurcalı köy imamı Müfit Aydın’ın annesi Seher Aydın (66), sabah saatlerinde nedeni belli olmayan bir sebepten ötürü evlerinin balkonunda kendisi asarak yaşamını yitirdi. Sabah erken saatlerde ekmek aldığı öğrenilen Seher Aydın, kahvaltı sofrasını hazırladıktan sonra eşi Ali Aydın’ın da dışarıda olduğu esnada kendisini balkondaki demirlere bağladığı iple intihar etti.

 

Ali Aydın eve geldiğinde eşi Seher Aydın’ı balkonda asılı görünce büyük bir şok yaşadı. Çevreden yardım isteyen Ali Aydın, komşularının olay yerine gelmesiyle Jandarma ve Ambulansa haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Seher Aydın’ın yaşamını yitirdiği belirledi. Cumhuriyet Savcılığı’nın olay yerindeki incelemelerinin ardından Seher Aydın’ın cenazesi otopsi için İstanbul Adli Tıp’a gönderildi. Kandıra İlçe Jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, 3 çocuk annesi olan Aydın’ın cenazesi otopsinin ardından Perşembe günü öğle namazına müteakip Omurcalı Köy Mezarlığı’na defnedilecek.

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817