İMAR MÜDÜRLERİ KÖRFEZ'DE TOPLANDI
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın ev sahipliğini yaptığı toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Osman Günler katıldı. Yeni mevzuat hükümleriyle ilgili bilgi aktarımı ve alınan kararların uygulanması ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak amacı ile gerçekleştiren İmar ve Bayındırlık Komisyonu toplantısına bu ay Körfez Belediyesi ev sahipliği yaptı.

Körfez Hızla Gelişen Bir İlçe

Kocaeli ilçelerinde imar sorunları ile ilgili tecrübe paylaşımlarını yapıldığı, bizzat ilçe yetkililerinin dinlenerek problemler daha hızlı ve kalıcı çözümler bulunmasının amaçlandığı toplantıda açılış konuşmasını Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran gerçekleştirdi. Belediye Başkanı İsmail Baran, “İnşaat anlamında sürekli gelişen ilçemizde ve Kocaeli’nin tamamında insanlara en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz.Sizlerin öncülüğünde imarı ve kentleşme tarzı ile daha yaşanabilir, mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir kent inşa edeceğiz” dedi.

Başkan Baran konuşmasının sonunda bu tarz toplantıları önemsediklerini, yapılan bu rutin toplantıların Körfez’in geleceğine dair yön vermesi bakımından son derece önemli ve faydalı olduğunu belirterek toplantının hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817