İNTERNET KUMARI NEDENİYLE OLAY YAŞANMIŞ

Gözaltına alınan 3 kişi işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilecekler.

Alınan bilgilere göre akşam saat 19.30 sıralarında Çamlıtepe Mahallesi Yunus Emre Caddesi’nde yaşanan olayda, bir tekel bayii önünde pompalı tüfekle havaya ateş eden şahıslar kaçmıştı. Olay yerinde yapılan inceleme ve araştırmada, boş kovanlar toplanırken, olayın 3 kişi tarafından gerçekleştirdiği belirlendi.

Yapılan araştırma ve takip sonrasında olaydan sonra Gebze’ye kaçan şahsılar tespit edildi ve kısa süre sonra isimleri belirlenerek, Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerince yapılan operasyonla olayda kullanılan bir adet tüfekle birlikte yakalandılar. Gözaltına alınan H.D., K.T. ve E.Ö. adlı şüpheliler, işyeri sahibi O.Ç. ile aralarında alacak-verecek nedeniyle tartışma yaşadığını, kavga sonrasında da giderken havaya ateş ettiklerini söylediler.

Kavga olayının internet üzerinden oynanan sanal kumar sonrasında oluşan borcun tahsil edilmek istenmesi sonrasında çıktığı iddia edildi. Gözaltına alınan şahısların sorgulanmasına devam ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817