İPTE ASILI BEDENİNİ EŞİ BULDU
 Alınan bilgi ve iddialara göre; Gölcük ilçesi Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No:7 adresinde ikamet eden 33 yaşındaki Faruk Metin, kendisine ulaşamayan eski eşi tarafından odasında ipte asılı vaziyette bulundu.

 

YALOVA’DA ÇALIŞIYORDU

Gördüğü manzara karşısında şok olan eski eş G.A., hemen ambulans ve polis ekiplerine haber verdi.  Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde şahsın yaşamını yitirdiği belirlendi. Faruk metin’in cenazesi polis ekipleri tarafında yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Faruk Metin’in Yalova Altınova Tersanesi’nde işçi olarak çalıştığı belirtilirken neden intihar ettiği ise henüz bilinmiyor. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817