IŞIK ”İBNİ SİNA’YA YENİ BİNA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Esnafları Ziyaret Etti

Kocaeli Milletvekili Fikri Işık Ak Parti il yönetim kurulu üyesi Erdoğan Şentürk, İzmit ilçe başkanı Ali Korkmaz ve ilçe yöneticileri ile birlikte Zincirlikuyu Camii derneğinde vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Turan Güneş Caddesinde esnafları da ziyaret eden Işık bölgeye İzmit Belediyesini yaptığı düzenlemelerin daha a hareket getireceğini söyledi.

Okullara Akıllı Tahtalar Kuruluyor

Daha sonra İzmit Evliya Çelebi İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi’ni ziyaret eden Işık okulda incelemelerde bulundu. İzmit ilçe milli eğitim şube müdürü Habib İlaslan ve diğer yetkililerden tadilat çalışmaları hakkında bilgi aldı. KİHMED Başkanı Zafer Sevil’in de katıldığı ziyarette FATİH projesi kapsamında sınıflara kurulan akıllı tahtaları da inceleyen Işık” FATİH projesi ile öğrencilerimizi son teknoloji ile buluşturuyoruz. Tüm öğrencilerimize hayırlı olsun” dedi.

Işık ”İbni Sina’ya Yeni Bina İçin Çalışacağız”

Işık son olarak Mehmet Ali Paşa mahallesindeki İbni Sina İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti. Okulun tüm bölümlerini inceleyen ve kayıtların son durumu hakkında bilgi alan Işık ”İbni Sina okulumuzun binası bölge için yetersiz gözüküyor. Okula yeni bir bina yapımı için yetkililerle birlikte çalışma yapacağız” dedi.

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817