IŞIK VE GÖNÜL BAKANLA GÖRÜŞTÜLER
 IŞIK VE GÖNÜL YENİ YATIRIMLAR İÇİN BAKANLA GÖRÜŞTÜLER

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Fikri Işık ve TBMM Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı A. Sibel Gönül;  Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Kocaeli’ne yapılacak yeni yatırımları görüştüler. İzmit merkeze yeni bir yüzme havuz yapılması konusunda çalışma yapılmasını istediler.

Yatırımlar ve Yeni Projeler Değerlendirildi

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ı makamında ziyaret eden Milletvekilleri Işık ve Gönül öncelikle mevcut yatırımlar hakkında genel değerlendirmede bulundular. Bakanla yapılan görüşmedegeçtiğimiz hafta yer teslimi de yapılan yeni stadyum projesi, ihale hazırlıkları süren Gebze, Gölcük ve Darıca Gençlik merkezileri, Dilovası spor sonu ve mevcut programdaki diğer yatırımlar tek tek değerlendirildi.

İzmit Merkeze Yeni Yüzme Havuzu

Ayrıca 2014 yılı için yeni yatırım planları da karşılıklı ele alındı. Özellikle İzmit merkeze yeni, tam teşekküllü bir yüzme havuzu yapımının programa alınmasını talep ettiler. Bu konuda bir çalışma yapılacağı konusunda mutabık kaldılar. Gebze bölgesine de yeni spor yatırımları planlanması konularını görüşen milletvekilleri projeleri adım adım takip edeceklerini ifade ettiler.

Bakan Yardımcısına Hayırlı Olsun

Işık ve gönül son olarak Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılığına yeni atanan eski Bolu Milletvekili Metin Yılmaz’ı ziyaret ederek görevinde başarı dilediler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817