Işık ve Turan’dan Kandıra’da Ziyaretler

 

 

SKM programları kapsamında Kandıra’da bulunan son dönem Başbakan Yardımcısı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve Cumhur İttifakı AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, önemli ziyaretlerde bulundu. Işık ve Turan, beraberlerinde AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez ve teşkilat yöneticileri ile birlikte ilçenin dinamikleri ile bir araya geldi. Işık ve Turan, ilçede faaliyet gösteren Korkmaz Mutfak Eşyaları Fabrikası'nı ve muhtarlar derneklerini ziyaret etti. Ayrıca Işık ve Turan ilçede sivil toplum kuruluşları esnaflar ve kanaat önderleri ile bir araya geldi.

 

FABRİKAYI GEZDİLER

Işık ve Turan, ilçede faaliyet gösteren Korkmaz Mutfak Eşyaları Fabrikası'nı ziyaret etti. Burada fabrika sahibi Hakkı Korkmaz, idari işler müdürü Gökalp Çobanoğlu, fabrika müdürü Ahmet Korkmaz ve çalışanlarla bir araya gelen Işık ve Turan, sonrasında fabrikayı gezerek, işçilerle birlikte öğle yemeği yedi.

 

MUHTARLARA KONUK OLDU
Ardından Milletvekili Işık ve Başkan Adayı Turan, ilçedeki muhtar derneklerinin de konuğu oldu. Işık ve Turan, ilk olarak Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Burada dernek başkanı Satılmış ve üye muhtarlarla istişarede bulunan Işık ve Turan, sonrasında Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Yener ve yönetim kurulu üyelerine konuk oldu.

 

BİZE BİR TELEFON KADAR YAKINSINIZ

Ziyaretlerinde muhtarların toplumun en önemli asli unsurları olduğunu belirten Işık, tüm muhtarlara bir telefon kadar yakın olduklarını söyledi. Başkan Adayı Turan da istişareye verdikleri önem doğrultusunda düzenli aralıklarla muhtarlarla bir araya geleceklerini ve Kandıra’ya il birliği içerisinde hizmet edeceklerini söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817