İsmet Başkurt bıçaklandı
 MHP`li eski Kuruçeşme Belediyesi meclis üyesi ve il yöneticisi Abdullah Başkurt`un babası İsmet Başkurt (71) bıçaklanarak yaralandı.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Edinilen bilgilere göre Kuruçeşme Merkez Camii`nde önünde namazdan çıkan Abdullah Başkurt`un babası İsmet Başkurt, Hüsamettin Karaduman adlı bir kişi ile karşılaştı. Aralarında eskiden kalma bir husumetin olan ikili arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada Hüsamettin Karaduman yanında buluna bıçakla Başkurt`u karın bölgesinden bıçakladı. Kanlar içinde yerde kalan Başkurt  kaldırıldığı Acıbadem Hastanesi`ne tedavi altına alındı. Bıçak İsmet Başkurt`un kalbine 2 santim altında girdiği, duran kabinin hastanede tekrar çalıştırıldığı öğrenildi. Hayati tehlikesi devam eden Başkurt ailesi Acıbadem Hastanesi`ne akın etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817