İŞSİZ GENÇ MUTLU OLAMAZ”
 CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Yaşar Sönmez, gençler ile buluşmaya devam ediyor. Arslanbey, Çiftlik ve Hasanpaşa’da peşpeşe yapılan gençlik buluşmalarından birini de Köseköy, İstasyon mahallesinde gerçekleştirdi.

Meclis üyesi aday adayları Temeloğluoğlu ve Necati Pehlivan’ın organizasyonu ile sabah kahvaltısında  Kösköylü gençlerle bir kahvede toplantı yapan Sönmez, gençlerin sorularını yanıtladı.

Gençler, işsizlik başta olmak üzere gençlere yönelik etkinliklerin yetersizliğinden yakındı. Gençler, Belediye Başkanı olması durumunda hem Kartepe hem de gençler için yapılacak projeleri sordu.

İşi olmayan gencin mutlu olması mümkün değil. Mutlu olamayan gençler ne kendine ne ailesine ne de ilçemize pek bir katkıda bulunabilir. Bu nedenle, göreve geldiğimizde ayrımsız olarak gençlerimize iş kapısı açmak için mücadeleyi ön planda tutacağız. Hatta bununla ilgi özel bir birim kuracağız. Ayrıca gençliğimiz için projeler üreteceğiz. Gençlik meclisimiz ile gençlerin isteklerini yerine getireceğiz. Tüm gençlerin bize destek olmasını istiyorum. Gençleri de yönetime katacağımızın sözünü veriyorum”diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817