İşte parti işte aday! Köşker’e şölen havasında tanıtım!  Köşker’in adaylığı için AK şölen!

Kapalıyı dolduran Gebzelilerin ve AK Partililerin tezahüratlarıyla tanıtım şöleninde konuşan AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Adnan Köşker, “Şehircilik tarihine damga vuracak çok önemli projeleri hayata geçirdik.Hedefimiz 2 ay boyunca gece gündüz çalışarak Gebze’de hedeflenen oyun üzerine çıkmaktır. Daha önce yaptık yine yapacağız. İstikrar Sürecek Gebze büyücek” dedi.

Şölende konuşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ise, “Adnan Köşkerin üstün başarısı genel merkezce görülerek yeniden aday gösterildi. Gebze halkımız yeniden Adnan Köşker’e desteklerini esirgemeyecektir” dedi.

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı tanıtım toplantısı geni bir katılım ve bir şölen havasında Gebze Kapalı Spor Salonu’nda  gerçekleştirildi. AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı ev sahipliğinde düzenlenen şölene Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek,  AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Ali Okur, Sibel Gönül, İlyas Şeker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Çayırova Belediye Başkan adayı Şevki Demirci,İl kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel,Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut,  meclis üyesi aday adayları, teşkilat mensupları katıldı.

SALON COŞTU

Program öncesi partililere turuncu, sarı ve beyaz yanı sıra AK Parti logosunun bulunduğu turkuaz ve beyaz atkı dağıtıldı. Yaklaşık 5 bin kişinin bayrak şovu ve sloganlarıyla çınlatan AK Partililer, aday tanıtım toplantısını adeta bir şölene çevirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehteran takımının konseri konuklardan büyük alkış aldı. Şölenin ilk konuşmasını yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı 30 Mart yerel seçimlerin önemine dikkat çekti:  “11 yılın en önemli en hayati ne tarihi seçimine giriyoruz 30 Mart çok önemli ülkemiz ve milletimiz adına hayati bir önem taşıyor.

TEŞKİKAT ÇALIŞIYOR

Teşkilat olarak durmaksızın kapı kapı dolaşıyoruz ve dolaşmaya başlayacağız. Gezi olaylarıyla, 17 Aralık arasında benzerlik var. Gezi olayları büyük yatırımları engellerken 17 Aralık’ta ise bu projelerin patronları gözaltına alındı. Bizler 11 yılın en önemli seçimine giriyoruz. Bu seçimdeki herhangi bir esnekliğimiz Türkiye’nin geleceğine mani olacaktır. Yaşadığımız süreç yeni ve yükselen Türkiye’nin istiklal mücadelesidir. Kim bize engel olmaya çalışırsa çalışsın biz istikbal mücadelesini kazanacağız” dedi.

DERDİMİZ HİZMET

Kaflı’nın ardından kürsüye çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “AK Parti hizmetin partisidir. Bizimbütün derdimiz mensubu olmakla şeref duyduğumuzu milletimize kentlerimize hizmet etmektir. Partimizin kuruluş gayesi budur. Partimiz kurulurken Ankara’da Bilkent Otel’de Başbakanımızın söylediği cümle biz makam mevki para pul şöhret peşinde değiliz. Asıl bizim davamız halkımızın insanımızın hakkını arama davadır.1 1 yıldır hakkı hukuku varsa bir bir takip edildi. Ülkemiz çok iyi yol aldı. 10 yılı doldurmak üzereyiz. Çok önemli hizmetler yaptık. Şehirlerimizi çok daha mükemmel hale getireceğiz. Bunu bir bütün halinde yapacağız” şeklinde konuştu.

TRAMVAY GELECEK

Gebze’ye yapılacak olan projelerden bahseden Karaosmanoğlu, “Gebzemiz Türkiye’nin en güzel yüzme havuzuna kavuşacak. 2014 sonunda veya 2015’in başında bunu hizmete sunacağız. Yine gençlerimiz için Mutlukent’in oraya önümüzdeki dönem 10 bin kişilik bir spor salonu yapacağız. Gençlerimizi ihmal etmeyeceğiz. Beylikbağı Hürriyet Mahallesi’ndeki kültür merkezimizi birkaç ayda hizmete sunacağız. Körfez Geçiş Köprüsü çalışması devam ediyor. Dünya’nın en güzel asma köprü inşası devam ediyor. İzmit’te Seka parkı var artık Gebze’mizinde Seka Parkı olacak. TatlıkuyuVadisi’nda çalışmalar devam ediyor. Artık çalışmalarımız sonuçlanmak üzere. Orası Gebze’ye hayat verecek bir yaşam alanı olacak. Gebe’nin ak yeri olacak. Eskihisar ile bütünleştireceğiz. Marmaray Gebze’ye geldi. Bize düşen Marmaray’ı hem Darıca ilehem de Gebze ile hemde Çayırova ile bütün OSB’lerle entegre hale getireceğiz inşallah. Önce yollar ve kavşaklarıyla sonra tramvayla ile bunu gerçekleştireceğiz. Şehri rahatlatacağız. 2023 kadar İstanbul metrosu ile Gebze ve çevresini bağlayacağız. Bunu ancak istikrarlıbir hükümet yapar. Biz gerçekten dertliyiz. Bizim derdimiz kentimizi güzelleşmesi” diye konuştu.

56 GÜN SONRA BAYRAM

Milletvekilleri adına bir selamlama konuşması yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, 56 gün sonra bayram yaşayacaklarını ifade ederek, “Bir bayram arifesindeyiz. Allah’ın izniyle inşallah 56 gün sonra bir bayram daha yaşayacağız. Bugün yine hizmet yarışında yenilerini ekleme fırsatı yine geldi. Birçok hizmetler gerçekleşti.Milletimiz bize güvendi bu emaneti bize telsi etti. Bizde bu emaneti gözümüz gibi baktık. Bu millete hizmet etmekten başka gayemiz olmadı. Bu milletimiz bu hizmetlerin takdirini verdi. 30 Mart’ta sandık başına gittiğinde gereğini yapacak. Ödülünü bize verecek. Bizim sadece derdimiz milletimiz oldu” dedi. AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, yerel seçimlerin önemine dikkat çekerek,“Bu seçim en önemli seçimimizdir.Bizim için dönüm noktasıdır. Yeni Türkiye’yeomuz vereceğimiz bir dönüm noktasıdır. 31 Mart 2014’te oylarımızı artırarak bize karşı gösterilen savaşın karşılığını vereceğiz” dedi.

ŞÖLENİMİZ HAYIRLI OLSUN

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ‘Şölenimizin Gebze’mize Kocaeli’mize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum’  diyerek başladığı konuşmasında, “AK Partimizin kurulduğu tarihten beri sayın başbakanımızla aktif siyaset yapmak bizlerede nasip oldu. Bu bizim için en büyük onur ve gururdur. Türkiye’ninadetayeniden kurulduğu bu süreçte sizlerle sayın başbakanımıza yoldaş olmak yaren olmak en büyük onurdur. Bu onuru hayatımız boyunca bir şeref madalyası olarak taşıyacak, baş koyduğumuz davada son nefesimize kadar hizmet edeceğiz” dedi.

ŞEHİRCİLİĞE DAMGA VURDUK

Başkan Köşker Gebze’de şehircilik tarihine damga vuracak çalışmalara imza attıklarını söyleyerek,“Beş yıl önce yine bir şubat gününde AK Partimizin Gebze Belediye Başkan adayı olarak sizlere yine bu salonda hitap ettik. Projelerimizi ve yapacaklarımızı anlattık. Rabbim nasip etti. Sizlerin desteği ve halkımızın teveccühü ile 2009’da hizmet bayrağını teslim aldık. Bir seferberlik heyecanıyla çalışmaya başladık. Başbakanımıza milletimiz ve teşkilatlarımıza layık olabilmek için varımızı yoğumuzu ortaya koyduk. Gebze’yi karış karış gezdik. Şehrimizin önceliklerini ve sorunlarını ve ihtiyaçlarını birlikte tespit ettik. Sizlerden aldığımız yetki ile kolları sıvadık ve 5 yıl boyunca Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte uyum içerisinde çalıştık. Şehircilik tarihine damga vuracak çok önemli projeleri hayata geçirdik” diye konuştu

HAYALLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Aday tanıtım programında konuşan Köşker konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Gebze’ye birçok şehrin hayallerini süsleyen Türkiye’nin en büyük kent meydanlarından birini kazandırdık. Gebze Kültür Merkezi’ni hizmete açtık. Gebze’ye 100 yıldan yapılandan daha fazla parka yaptık. Semt meydanları inşa ettik. Şehrimizi modern yollara ve bulvarlara kavuşturduk. Büyükşehir, Kocaeli’nin en büyük çevre projesi olan atık su artıma tesislerini Gebze’de inşa etti. Eskihisar sahil düzenlemesini yaptık. Sanayi Şehri Gebze’yi yeşil ve ormanla denizle buluşturduk.

GEBZE GELİŞTİ DEĞİŞTİ

Alt yapısı ile üst yapısıyla Gebze değişti ve gelişti. Gebze’yi bir tarih şehri yapacak adımlar attık. Örnek projelerimizle belediyecilik yarışmalarında uluslar ve uluslar arası ödüller aldık. İcraatlarımızla vatandaşlarımızın güveninin sağladık. Onlarda bizim samimiyetimize inandı. Bizler sadece Allah’ın rızasını kazanmak için çalıştık. 7/24 kapımızı, gönlümüzü açtık. Yanlarında olduk. Onlardan birisi olduk. Etnik kimlik yöresellik siyasi ayrım yapmadan görev yaptık.  Hep yanlarında olduk.  Ben inanıyorum ki onlarda her zaman  olduğu gibi bizlerin yanında olacak. Bizlere sandıkta sahip çıkacak.

İSTİKRAR SÜRECEK

30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimler öncesi yine bir yarışa girdik. Heyecanla beklediğimiz sonuçlar açıklandı. AK Parti Gebze’den 16 aday adayı kardeşimle şimdiye kadar tatlı bir yarış sürdürdük. Partimizin iradesi tecelli etti ve 16 kıymetli arkadaşımız arasında bu ağır sorumluluk bizlere tevdi edildi. Sayın Başbakanımızın ve partimizin tercihleriyle bugün yine huzurlarınızdayız. Artık rekabet yerini dayanışma birlik ve dirliğe bıraktı. Sonuçların Gebzemize, Kocaeli’mize, ülkemize ve hepimize hayırlı olmasını diliyorum.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Partimizin hizmet yarışına aday olan tüm arkadaşlarım,  Gebze’nin yenilenmesi, değişmesi ve gelişmesi için çok önemli bir katkı sundu. Huzurlarınızda aday adaylık yarışını etik çerçevede yürüten tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. İnşallah Gebze’de tüm arkadaşlarımızla tüm teşkilatlarımızla birlikte çalışarak en yüksek oyu alacak, şehrimize en güzel hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz. Hedefimiz 2 ay boyunca gece gündüz çalışarak Gebze’de hedeflenen oyun üzerine çıkmaktır. Daha önce yaptık yine yapacağız. İstikrar Sürecek Gebze büyücek”dedi.

KOCAELİ’DE SORUNLAR BİTTİ

Törenin son konuşmasını yapan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ise, “Bugün farklı bir heyecanı yaşıyoruz. Gebze’de alt yapı sorunları bitti. BüyükşehirimizKocaeli’nin en büyük arıtma tesisini Gebze’de yaptı. Bayramoğlu’da denize girme imkanınız var. 10 yıl önce bu söylenseydi kimse inanmazdı. Ama Allah’a şükürler olsun Gebze’yi denizle buluşturduk. Önümüzdeki günlerde yeni projelerimizi açıklayarak Gebze’yi marka kent yapma yolunda devam edeceğiz. Gebze artık gri renkte değil Gebze artık yeşil bir şehir. 11 önce devraldığımız girişi çıkışı belli olmayan köy konumundaydı. Artık Gebze modern bir kent haline geldi”  dedi.

MARKALAR GEBZE’YE GELECEK

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak Gebze’mizi Bilim ve teknoloji merkezi haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bilişim Vadisi projesi büyük bir hassasiyetle devam ediyor. İki defa Bilişim Vadisi için toplantı yaptık.  Bilişim Vadisi ile marka firmaları Gebze’de toplayacağız.  Marka ürünleri Gebze’de üreteceğiz. Bilişim alanında Türkiye Gebze’den bizde varız diyecek. Üniversite sanayi kamu işbirliğinin örnek merkezlerinden biri haline getireceğiz. Gebze’de çok iyi alt yapımız var. GYTE’nin yapısını güçlendirip üniversiteye dönüştüreceğiz. Gebze’nin kalkınmanın öncüsü yapacağız. İl Başkanı olarak milletvekili olarak sizlere daha önce hitap ettim. Bakan olarak Gebze’de sizlere ilk hitabım .

KÖŞKER’İ BAŞARISI TAŞIDI

Adnan Köşkerin üstün başarısı genel merkezce görülerek yeniden aday gösterildi. Gebze halkımız yeniden Adnan Köşker’e desteklerini esirgemeyecektir.Paralel devlet anlayışına asla ve asla müsaade edemez buna bizde müsaade etmeyeceğiz. Bunu kimse beklemesin. 30 Mart’ta kazanan demokrasi olacak. Vesayete karşı kazanan Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti olacak. Konuşmaların ardından meclis üyesi aday adaylarıyla birlikte fotoğraf çekildi.

            

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817