İŞYERLERİ KİRALAMA İHALELERİ YAPILDI
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığında yapıldı. Encümende, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait iş yerleri ve Gebze de bulunan ticari taksi durak yerlerinin kiralama ihaleleri yapıldı.

OTOBÜS TERMİNALLERİNDEKİ İŞ YERLERİ

Karamürsel Otobüs Terminali’nde bulunan 6 nolu yazıhane Bekir Kocabıçak’a 6 bin 940 TL+KDV’ye, 16 ve 18 nolu yazıhaneler 3 bin 310 TL+KDV’ye Tarık Eryürek ve Mehmet Mustafa Akay’a, 25 nolu yazıhane 3 bin 200 TL+KDV’ye Ahmet Gürses ve Hasan Gündüz’e, 26 nolu yazıhane 3 bin 730 TL+KDV’ye Hasan Yavuz’a kiralandı. Kandıra Otobüs Terminalinde bulunan  12 nolu bay ve bayan WC Emine Yavaş’a 1.450 TL+KDV’ye  kiralandı.

 

TİCARİ TAKSİ DURAK YERLERİ

Gebze Köşklü Çeşme Develi durağında bulunan en çok 5 adet ticari taksiden oluşan durak yeri kapalı teklif usulüyle yapılan ihaleyle Necati Yavaş’a 3 yıl süreliğine 3 bin 800TL+KDV’ye kiralandı. Gebze Mutlukent’te en çok 4 adet ticari taksiden oluşan durak yeri 3 bin 800 TL+KDV’ye İmdat Kadıncı’ya, Gebze, Anadolu Sosyal Yardım ve Eğitim Vakfı Hastanesi önündeki en çok 8 adet ticari taksiden oluşan durak yeri Muhsin Ateş’e 4 bin TL+KDV’ye kiraya verildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817