İTFAİYECİLERE YALVARAN GÖZLERLE BAKTI..!

Vatandaşların ihbarı ile araziye giderek köpeği alan itfaiyeciler, hayvanın ağzının dahi ziftle yapıştığını ve bu nedenle de bağıramadığını gördüler.

Körfez Belediyesi İtfaiye ekiplerine gelen bir ihbarda, Barbaros Mahallesi Hürriyet Bulvarı üzerinde yer alan ve belediyeye ait olan boş arsada bir sokak köpeğinin zifte yapışmış olduğu bildirildi. İhbarı alan itfaiye ekipleri olay yerine giderek ziftin içinde hareketsiz kalan hayvanı aldılar.

Bulunduğu yerdeki ziftle birlikte alınan ve artık takatsiz kaldığı görülen köpek, itfaiye müdürlüğü arkasında ki bahçeye getirildi. Burada adeta bir kurtarma yarışı başladı ve itfaiye görevlileri zamanla yarışarak ellerine eldivenleri geçirdiler. Önce köpeğe zarar vermeden çevresinde ki ziftler alındı ve daha sonra mazot yardımı ile hayvanın yapışan kafası, ayakları ve kuyruğu ziftten kurtarıldı.

Belediye veterinerinin telefonla verdiği bilgiler doğrultusunda hareket eden görevliler, daha sonra köpeği mazot dolu bir kaba koyarak iyice temizlenmesini sağladılar. Mazottan kurtarılan ve yiyecek, su verilen köpek, ardından da tedavi ve bakımı için veterinere teslim edildi.

Belediye zabıtası zifti arsaya bırakan tanker sürücüsünü araştırdı ancak bir bilgi elde edilemedi. Ziftin, arsaya park edilen bir tankerden sızdığı ya da boşaltıldığı, sıcak olduğu için de köpeğin buraya yattığı ve yapıştığı tahmin ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817