İTTİFAK KARARININ ARDINDAN....
 Yerel Seçimlere 6 ay gibi kısa bir süre kalmışken Körfez İlçede de siyaset şekillenmeye başladı. Muhalefet partileri adaylarını İktidar Partisinin adayına göre belirlemeyi beklerken, bir yandan da ilçede potansiyel oy oranı düşük partilerle ittifak peşinde.

 

İki dönemdir Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan,'ın karşısına aday olarak çıkan Fevzi Canbaz bir türlü Pehlivan'ı tuş edememişti. Atalarımız her ne kadar yenilen Pehlivan güreşe doymaz dese de Pehlivan'a 2 defa yenilen Fevzi Canbaz yeter artık dedi.

 

Pehlivan'ın karşısına bir daha aday olarak çıkmayacağını söyleyen Fevzi Canbaz siyaseti de bırakmak niyetinde değil anlaşılan. Bir süredir CHP Körfez İlçe Teşkilatıyla ittifak için dirsek temasında bulunan Fevzi Canbaz geçtiğimiz günlerde ittifak kararının onaylandığını kamuoyuna açıklamıştı.

DP. GİK. Üyesi olan Fevzi Canbaz bir süre önce ilçede taksicilik yapan Ufuk Mansuroğlu’nu ilçe başkanı olarak atamıştı. Yaklaşık olarak 2 ay ilçede etkili bir muhalefet yapan İlçe Başkanı Ufuk Mansuroğlu ani bir kararla işlerinin yoğunluğunu sebep göstererek istifa etmişti. İstifanın ardından İlçe Başkanı olarak İlçenin sevilen simalarından Uğur Nurcan’ı getiren teşkilat bir türlü toparlanamamıştı.

Eski gücünden eser bulunmayan Fevzi Canbaz ve DP. Körfez İlçe Teşkilatı  bunun üzerine CHP. Körfez İlçe Teşkilatıyla ittifak kararı almıştı. İtitfakın ardından  pazarlığa başlayan Fevzi Canbaz 1 - 3 - 5  ve 7. sıra meclis üyeliklerini istiyormuş. CHP Körfez İlçe Teşkilatı Canbaz ve arkadaşlarının bu istediği kabul edecek mi bilemeyiz ama, seçimler yaklaştıkça sıralama kavgası yaşanacağını söyleyebiliriz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817