İYİ Partili Vergili Her Yerde

Bu özel günde yaptıkları ziyaretlerle başta emekçi kadınlar olmak üzere hemcinslerine destek veren Vergili, partinin kadın politikaları ekibi ile birlikte HTM Tekstil fabrikasını ziyaret etti.

AKŞENER’İN SELAMI

Tekstil firmasının kadın çalışanlarını tek tek selamlayan ve çiçek takdim edip kendilerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in selamını ileten Vergili ve beraberindekiler, gezisi sırasında ilçede en fazla kadın personel çalıştıran kurumların başında gelen Göçmen Börekçisi firmasına konuk oldu. İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge’nin de hazır bulunduğu ziyaret oldukça samimi ve sıcak geçti.

KADINLARI DİNLEDİLER

Körfez ilçeden dünyaya yayılan Göçmen Börek firmasının Körfez Belediyesi Spor Salonu yanındaki merkezinde yapılan buluşmada İYİ Partili Pelin Dönge ve Aynur Vergili, kurumda çalışan emekçi kadınları dinledi ve kendilerine hediyelerini takdim ederek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı.

+3

9Tugay Polat, Mehmet Sayım ve 7 diğer kişi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817