İzcilerden Sorumluluk Temalı Kamp
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor izcileri branşı sorumluluk ve selamlaşma temalı kamp düzenledi. Kartepe’de düzenlenen kampa Albayrak, Sancak, Ertuğrul Gazi, Akşemseddin ve Arslanbey izci ünitelerinden 100 izci, izci gönüllüsü ve eğitimci liderleri katıldı. Kamp boyunca izcilere iglo yapımı, arama kurtarma, temel ilk yardım, izci düğümleri, yaban hayat yemleme ve gözlem, kış kampçılığı, karda yürüme teknikleri, hedik yapımı konuları üzerinde teorik eğitimler verildi.

 

KUŞ YUVASI YAPTILAR


Kar kalınlığının yer yer 2 metreyi bulduğu kamp alanında izciler verilen eğitimleri pratiğe çevirme şansı buldu. İzciler eğitimci liderlerin gözetiminde kar evleri yaparak gece tatbikat amaçlı kar evlerinde konakladı. İzciler aynı zamanda Bahar aylarında güney yarım küreden göç edip gelecek Baştankaralar ve Orman kuşları için kuş yuvası yaptı.


DEĞERLERE SAHİP BİR GENÇLİK YETİŞİYOR

Sorumluluk ve selamlaşma temalı kış kampında kamp programı boyunca izcilere ve selamlaşma ve sorumluluk konuları üzerinde eğitim verildi. Kamp ateşi programında kamp müdürü Fatih Akbaş tarafından izcilere selamlaşma konusunda Hz. Muhammed (SAV)’ın hayatından yaşaTnmış bir kıssa anlattı.


KAMP ATEŞİ YAKTILAR


İzciler kamp ateşi programında tema ile ilgili hazırladıkları tiyatral gösteriler ,marşlar ve ezgiler ile marifetlerini sergilediler. Kamp ateşi programının sonunda Kağıstpor izcilik branş kaptanı Ömer Bahadır Özyılmaz sorumluluk ve selamlaşmanın önemi üzerine yaptığı konuşmanın ardından izcilerle hatıra fotoğrafı çekildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817