İZMEK, BELSA’YA TAŞINIYOR
 İnönü Caddesi Ulugazi İlkokulu  arkasında bulunan ve kısa adı İZMEK olan İzmit Belediyesi Meslek Edindirme Kurs Merkezi’nin Belsa B Blok’a taşınacağı öğrenildi. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 9 katlı Belsa B Blok’ta incelemelerde bulundu. Bütün katları tek tek gezen Başkan Doğan  İnönü Caddesi’ndeki İZMEK’in Belsa’ya taşınması için çalışmalar başlatıldığını belirterek”  Belsa B Bloktaki bütün kiracılarla ilgili olarak yeni bir düzenleme yapıyoruz. Kira süresi dolanların  süresi uzatılmayacak. Bu konuda kiracılara gerekli tebligatlar yapılmaya başlandı.  Halen İnönü Caddesi’nde bulunan ve 28 branşta binden fazla kursiyerin eğitim gördüğü İZMEK binası kiralık durumda.

Mülk sahibi kira kontratını uzatmak istemiyor. Bunun üzerine de biz de İZMEK’in Belsa’ya taşınmasına karar verdik” dedi. İzmit Kadın Meclisi ile Kent Konseyi’nin Belsa B Blok’ta faaliyetlerine devam edeceği öğrenildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817