İZMEK’DE HEDEF 20 BİN KURSİYER
 İzmit Belediyesi ile İzmit Halk Eğitim Müdürlüğü ile açılan İZMEK kurslarında bu sene hedefin 20 bin kursiyer olduğu açıklandı. Geçen yıl 15 bin  kişinin mezun olduğu İZMEK kurslarının 13 Ekim’de başlayacağı öğrenildi.

 

50 BİNDEN FAZLA MEZUN

 

Geçen 5 yıl içinde 50 binden fazla kişinin İZMEK kurslarını bitirdiğini söyleyen yetkililer” Halk Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa açtığımız kurslara geçen yıl büyük ilgi vardı. Hedefimiz bu sene  kursiyer sayısını 20 bine çıkarmaktır. Bu konuda bütün hazırlıklarımız tamam. 45 kurs merkezinde 93 farklı branştaki kurslarımız 13 Ekim’de başlayıp Mayıs 2015 de sona erecektir” dediler.

 

MESLEK SAHİBİ YAPIYOR

 

İZMEK’te  kurs yönünden  hiçbir sıkıntının olmadığı, herkese hitap edecek kurslar bulunduğu bildirildi. Kimlik fotokopisi, öğrenim belgesi fotokopisi’nin  kayıt için yeterli olduğunu söyleyen yetkililer” ücretsiz olan kurslara katılmak isteyenleri Ulugazi İlköğretim Okulu arkasındaki merkezimize bekliyoruz” şeklinde konuştular. Meslek kursları, sosyal kültürel kurslar, müzik kursları ve bilgisayar kursları şeklinde gruplandırılan kurslara ilginin bu sene de yoğun olması bekleniyor.İZMEK’te açılan kursların adları şöyle:

 

MESLEKİ KURSLAR: Ahşap Rolyef, Ahşap Oyma, Ahşap Yakma, Aliminyum Folya, Antep Ajuru, Dantel Anglez, İğne Oyası, Ebru, Filografi, El Nakışı, Ahşap Boyama, Takı Tasarım, Çinicilik, Ev Tekstili, Giyim, Geleneksel El Nakışları, Hüsn-Ü Hat, Kuaförlük, Cilt Bakımı Ve Güzellik, Kırkyama, Keçe Nakışı, Maraş İşi, Mis Sabunu, Mum Yapımı, Mozaik, Minyatür, Üç Boyutlu Prespektif, Tel Kırma, Tezhip, Türk Ve Osmanlı Usulü Yemek Kursu, Trabzon Hasır Takı Örücülüğü, Şiş Ve Tığ Örücülüğü Saçaklama, Yağlıboya Resim, Karikatür, İllustrasyon, Pasta Yapımı Ve Sunumu, Halk Oyunları, Hasta Ve Yaşlı Bakımı, Moda Tasarımı.

 

SOSYAL KÜLTÜREL KURSLAR: İlk Yardım, Güzel Konuşma ve Diksiyon, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, İşaret Dili Kursu, Tiyatro, Hızlı Okuma kursları

 

DİL KURSLARI: İngilizce 1.2.3.  kur Almanca 1. 2. kur Arapça, İspanyolca, İtalyanca, Fransızca, Rusça, Osmanlıca Japonca Korece kursları.

 

MÜZİK KURSLARI Gitar, Bağlama,  Keman,Ney, Ud, Org, Yan Flüt ve Piyano kursları

 

BİLGİSAYAR KURSLARI: Bilgisayar İşletmenliği, Temel Bilgisayar Okur-Yazarlığı, Hızlı Klavye Kullanımı, Wep Sayfası Hazırlama,3D Max (Üç Boyutlu Nesne Modelleme),Autocad, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayar Destekli Reklam Ve Tasarım Kursları

Ücretsiz kurslar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817