İzmit Belediyesi Erzurumluları Yalnız Bırakmadı

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, Koordinatör Ozan Aksu ve CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’nun Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen kongresine katıldı. 

BAŞKAN HÜRRİYET’İN SELAMLARINI İLETTİ 

Mevcut başkan Tekin Dursun’un tekrar seçildiği kongrede konuşan İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, “Sevgili Erzurumlu hemşerilerim size İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını getirdim. Aranızda olmayı çok arzulayan başkanımız yoğun programından dolayı katılamadı. Çok çok selamlarını iletiyorum" dedi

SEÇİLEN YÖNETİME TEBRİK 

Konuşmalarına devam eden Torun "Göreve tekrar seçilen Tekin Dursun başkanımıza ve yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu da göreve yeni seçilen başkan ve yönetimini tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817