İZMİT BELEDİYESİ MİLYONLAR KAZANACAK
 İzmit Belediyesi mülkiyetindeki bazı yerleri ihale yoluyla kiraya verecek. Emlak İstimlak Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, aralarında Belsa kapalı otoparkı, Karabaş Mahallesi’ndeki yeni yapılan asansörlü otopark ve taksi durağının da yer aldığı 11 yerin kiralama ihalesi 21 Eylül Pazartesi günü saat 11.00 de yapılacak. Açık teklif  usulüyle yapılacak ihalelerde en düşük yerin aylık kirasının 35 Lira en yüksek yerin de 143 Bin Lira olduğu öğrenildi. Kiralanacak yerlerle ilgilenenlerin 18 Eylül Cuma  günü saat 16.00 ya kadar Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne başvurulması gerektiği bildirildi.

 

BELEDİYEYE PARA YAĞACAK

 

Yetkililerden alınan bilgiye göre, yapılacak ihale ile, İzmit Belediyesi’nin kasasına milyonlarca lira para girecek. Aylık muhammen bedeli 143 bin lira olan Belsa otoparkının 3 yıllık olan kira bedelinin peşin olacağı ve sadece bu ihaleden İzmit Belediyesinin kasasına 5 milyon liranın üzerinde bir gelir gireceği öğrenildi. Aynı şekilde Karabaş Mahallesi’ndeki İzmit’in ilk asansörlü otoparkınınım da 3 yıllık kiralanacağı ve kira bedelinin peşin olacağı kaydedildi. Bu otoparkın aylık kirası da 3.500 Liradan ihaleye çıkacak. Ömerağa Mahallesi’nde bulunan 4 adet kafeteryaların  aylık muhammen kira bedelinin 1.665-4800 Lira arasında değiştiği ve 1 yıllık kira tutarlarının peşin olacağı, Belsa taksi durağının 3 yıllığına kiralanacağı, kira bedelinin aylık olarak tahsil edileceği, Tepeköy’deki  büfenin 3 yıllık ve kira tutarının peşin olacağı, Malta Mahallesi’ndeki dernek lokalinin kirasının da aylık olarak tahsil edileceği açıklandı. Ayrıca Karaabdülbaki’deki tarım arazisinin aylık muhammen bedeli 35 Lira olan kirasının 3 yıl üzerinden peşin olacağı ve Ömerağa Mahallesi’ndeki gazete satış yerinin 3 yıllığına birer yılı peşin olarak kiralanacağı kaydedildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817