İZMİT BELEDİYESİ, OKULLLARA YARDIM YAĞDIRDI
 İzmit Belediyesi’nin çevre projeleri hız kesmeden devam ediyor. Belediyenin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yürütülen ambalaj atıkları, elektronik atıklar, atık pil ve bitkisel atık yağlar ayrı ayrı toplanarak ekonomiye geri kazandırılıyor. İzmit Belediyesi’nin bu projelerine eğitim kurumları da büyük destek oluyor. Okulların  projelere olan desteğini İzmit Belediyesi karşılıksız bırakmıyor. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın da büyük önem verip destek olduğu projeler sayesinde eğitim kurumlarına adeta yardım yağıyor. Belediye yetkilileri, ambalaj atığı, atık pil, bitkisel atık yağ ve, elektronik atık projelerine destek olan okullara 6 yıl içinde 27.000 adet A4 fotokopi kağıdı, 93 adet dizüstü bilgisayar, 51 adet masaüstü bilgisayar, 3 adet akıllı tahta, 83 adet projeksiyon cihazı, 12 adet fotokopi makinesi, 38 adet yazıcı, 2 adet klima, 1 adet sanayi tipi bulaşık makinesi ve çok sayıda sarf malzeme dağıtıldığı belirterek” projeler sayesinde hem okullarımız kazanıyor hem de ülkemiz” dediler.

Bu arada topladıkları ambalaj atığı ve elektronik atıkları İzmit Belediyesi’ne teslim eden Yenimahalle İlkokulu’na 1 adet bilgisayar verildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817