İZMİT BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRETMENLERE BİSİKLET EĞİTİMİ
 İzmit Belediyesi, 30 bine yakın öğrenciden sonra şimdi de öğretmenlere bisiklet eğitimi veriyor. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın gelecek yıl da öğretmenlere bisiklet vereceğini açıklaması üzerine başlatılan bisiklet eğitiminden şimdiye kadar 150 öğretmenin yararlandığı öğrenildi. Haydi Öğretmenler Bisikletle Okula kampanyası kapsamındaki eğitimler, İzmit Belediyesi’nin Yahya Kaptan Mahallesi’nde bulunan Bisiklet Eğitim Pistinde gerçekleşiyor.

 

ÖĞRETMENLER MEMNUN

 

Bisiklet eğitmeni Mehmet Bozdemir, öğretmenlere önce teorik olarak bisikleti tanıtıyor ardından da uygulamalı olarak bisiklet kullanmayı öğretiyor. Öğretmenler, ilk başta bisiklet kullanmakta biraz zorlansalar da kısa süre içinde kusursuz şekilde bisikleti kullanabiliyorlar. Verilen eğitimden memnun kalan öğretmenler” İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın bisiklet projesini gönülden destekliyoruz. Binlerce öğrenciye bisiklet  veren Doğan ve ekibine teşekkür ederiz” dediler.

Belediye yetkilileri de bisiklet eğitiminin yaz boyunca devam edeceğini belirterek” yaz döneminde sadece öğretmenlere  yönelik değil  emekli ve kadınlara yönelik te ücretsiz eğitimlerimiz devam edecek” şeklinde konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817