İZMİT BELEDİYESPORLU GÜREŞÇİLERDEN YİNE MADALYA İLE DÖNDÜ
  Balıkesir Burhaniye Belediyesi Başkanlığı tarafından cumartesi günü düzenlenen güreşlerde Oğuzhan Ünal ayak kategorisinde birinci oldu. Yine deste büyük boy kategorisinde Erdal Duman üçüncü oldu.

 Pazar günü ise Bursa Nilüfer Belediyesi Başkanlığı tarafından düzenlenen güreş müsabakasında Erdal Duman deste orta boy birinci, Oğuzhan Ünal ayak kategorisinde üçüncü, deste büyük boy kategorisinde Adem Küçük ise üçüncü oldu. Alperen Çelebi küçük orta küçük boyda çeyrek final yaptı. Sporcularımıza madalyaları halk müziği sanatçısı Bediha Akartürk hediye etti.

 Kulüp güreş antrenörü Şener Sar “Güreşçilerimizi gösterdikleri performanslarından dolayı tebrik ederim. Ata sporumuz olan güreşte kulüp olarak daha çok güreşçi yetiştirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca bize destek veren Kulüp Başkanımız Erdoğan Şentürk, kulüp branş sorumlumuz Muhammed Öztürk ve en önemlisi İzmit Belediye Başkanımız Sn. Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür ederiz. “Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817