İZMİT EVLİYA ÇELEBİ BAŞARIYA DOYMUYOR
 Kocaeli'nin en Kaliteli Okullarından olan İzmit Evliya Çelebi Kız İmam Hatip Lisesi Türkiye Şampiyonu oldu.

Bu yıl Kayseri'de düzenlenen Uluslararası Arapça Yarışmalarında İzmit Evliya Çelebi Kız İmam Hatip Ortaokulundan Ravza Demiröz Türkiye Şampiyonu oldu.

1032 Öğrencinin katıldığı Hikaye Canlandırma Yarışmalarında rakiplerini bir bir geride bırakan Evliya Çelebi Kız İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ravza Demiröz 98.50 Puan alarak Şampiyon oldu.  Okul Müdürü Muhammed Kocakoya yaptığı açıklamada şunları söyledi.  Kocakoya '' Okulumuz öğrencilerinden Ravza Demiröz Türkiye Şampiyonu oldu. Çok mutluyuz. Bize bu başarıyı tattıran başta öğrencimiz olmak üzere Ailesine, Öğretmenlerine, ve Okul İdarecilerimize teşekkür ederim. Böyle bir Okulun ve Öğrencilerinin Müdürü olduğum için Rabbime Hamd ediyorum dedi.

 







- Okul müdürü Muhammet Kocakaya başarılı öğrencisi Ravza Demiröz'ü önce yemek sonra Kapadokya gezisiyle ödülendirdi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817