İZMİT’E ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ YAPILACAK
 Kocaeli Kent Konseyi Engelli Meclisi ve İzmit’teki engelliler dernekleri tekrar Belediye Başkanı seçilen Dr. Nevzat Doğan’a tebrik ziyaretinde bulundu. Misafirlerini kapıda karşılayan ve tek tek ellerini sıkarak hal ve hatırlarını soran Başkan Doğan” sizler bizim başımızın tacısınız.

 

SİZLE RİÇİN ÇALIŞTIM

 

 Gerek milletvekilliğim gerekse belediye başkanlığım boyunca engellilerin yaşamını kolaylaştırmak için çok çaba harcadım. Engelli kardeşlerimizin engelliler yasasından daha fazla hak sahibi olması için çalışıyoruz. Engelli dostu bir belediyeyiz. Tüm projelerimizde  sizleri düşünüyoruz. Özellikle son 10 yıldan beri ülkemizde engellilerin hayatını kolaylaştırıcı önemli çalışmalar yapıldı. Belediye olarak mahalle konaklarımızda,  kaldırım ve park çalışmalarında hep sizleri düşünüyoruz. Zincirlikuyu Camimize engellilerimiz ve yaşlılarımız için asansör yaptırdık. Engellilik  göz ardı edilecek bir durum değildir. Engelli dostu bir kardeşiniz, yüreği sizinle çarpan bir başkan olduğunu bilin.

 

YETER Kİ GÖNÜLERDE ENGEL OLMASIN

 

Yeni dönemimizde  sizlerin  hoşça vakit geçirebileceğiniz ve hayata daha sıkı sıkıya bağlayacak engelsiz yaşam merkezi projemizi hayata geçireceğiz. Engelsiz bir İzmit hedefliyoruz.  Yeter ki gönüllerde engel olmasın” dedi.

 

BİZLER SİZDEN MEMNUNUZ

 

Doğan’ın konuşması karşısında oldukça duygulanan engelliler” Sizin ne kadar samimi ve gönülden olduğunuzu  en iyi bizler biliriz. Geçen 5 yıl içinde bizler için bir şeyler yapabilmenin çabası içindeydiniz. İyi ki tekrar seçildiniz. Bizler, çalışmalarınızdan memnunuz. Yeni dönemde de bu gönül birlikteliğimizin  aynı samimiyet içinde  devam edeceğine inanıyoruz. Zor ve o kadar da kutsal olan  görevinizde Allah yardımcınız olsun” şeklinde konuştular. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817