İzmit’in Kitap Okuma Şampiyonu 55 Yaşındaki Leyla Teyze Oldu

 

 

İzmit Belediyesi Kütüphanesi açıldığı günden bu yana İzmitliler tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor. Her yaştan ziyaretçinin uğrak noktası olan İzmit Belediyesi Kütüphanesi zengin arşivi sayesinde bilgiye erişimi kolaylaştırıyor. 29 Mart-4 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphaneler Haftası’nda İzmit Belediyesi, üyeleri arasında bugüne kadar en çok kitap okuyan 5 kişiye hediye verecek.

 

YAŞ GRUBUNA GÖRE

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kitap okumayı teşvik etme amacıyla yarın (Salı) saat 14.00’te İzmit Belediyesi Kütüphanesi’nde etkinlik düzenliyor. İzmit Belediyesi Kütüphanesi’nin üyeleri arasından kayıtlara göre seçilen en çok kitap okuyan ilk beş kişiye kütüphane personeli tarafından yaş grubuna hitap eden kitap ve çiçek takdim edilecek.

 

EN ÇOK OKUYAN 5 KİŞİ

İzmit Belediyesinde en çok kitap okuyan ilk 5 kişi ise sırasıyla Leyla Hülya Ertürkoğlu (55), Kamuran Tavlı (60), Ahmet Haraç (36), Yusuf Kaya (18) ve Kaan Mollaoğlu (12) oldu. Öte yandan Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından belirlenen 3 aile çocuklarıyla birlikte İzmit Belediyesi Kütüphanesi’nde misafir edilecek. Kütüphaneyi gezecek olan 3 aileye pişmaniye ve kitap seti hediye edilecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817