İzmit'te kanlı infaz
Kocaeli İzmit İlçesi Yürüyüş Yolu Cumhuriyet Caddesi’nde meydana gelen olayda yol üzerinde yatar bir vaziyette görülen ve yaralı olduğu öğrenilen  bir kişi  kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. İddialara  göre Cumhuriyet Caddesi Ulugazi İlköğretim Okulu önünde yerde hareketsiz yatan bir şahsı gören çevredeki vatandaşlar bir arabanın geldiğini ve adam vurduklarını söylediler. Vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri başından aldığı darbe sonucu ağır yaralanan Şemsettin Sever (53)  isimli şahsı hemen Kocaeli Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürdü.
 
İHTİMALLER DEĞERLENDİRİLİYOR
 
Hastaneye götürülen şahsa yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sever yaşamını yitirdi. Sever’in kafatasında delik olduğu ve yüzü başta olmak üzere çeşitli yerlerinden ağır darbeler aldığı tespit edildi. Otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırılan Sever’in ölüm nedeni araştırılırken, vücudundaki yaralardan kendsinin  darp edilerek bir araçtan aşağıya atılmış ya da olay yerinde darp edilmiş veya kaza geçirmiş  olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817