JANDARMA OPERASYONUNDA 21 TUTUKLAMA
 Kocaeli İl ve Körfez İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından yapılan ve başarılı bir şekilde gerçekleşen operasyonda adliyeye sevk edilen 22 kişiden, 21 ‘i tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Tekerlekli sandalyede olan bir engelli şahıs ile ilgili karar da Pazartesi günü raporu incelendikten sonra verilecek.

Jandarma ekipleri tarafından 4 gün önce, Körfez’in köy ve merkez mahallelerinde yapılan eş zamanlı baskınlarda, 31 kişi uyuşturucu satmak, ticaretini yapmak, temin etmek ve kullanmak suçlarıyla göz altına alınmıştı. 4 gün devam eden sorgulama sonrasında, içici oldukları belirlenen 9 kişi önce adliyeye sevk edildiler ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldılar

Sorgusu tamamlanan 22 kişi de dün geç saatlere kadar savcı ve hakime ifade verdikten sonra, 21 kişi tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Engelli olan ve tekerlekli sandalye ile adliyeye çıkan bir kişi hakkında da 11 Mayıs pazartesi günü raporu sağlık heyeti tarafından incelendikten sonra karar verilecek. Bu şahıs, durumu kesinleşene kadar gözetimli olarak serbest kaldı.

Jandarmanı başarılı operasyonu sırasında 2 adet pompalı tüfek, 1100 adet hap, 20 gram bonzai ve kenevir tohumları bulunmuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Körfez Hareketli 9 yıl önce

çok güzel oldu diğer mahalleleride alınması lazım

banner2817