Japon Pazarı’nı soyan yakalandı!
 Alınan bilgi ve iddialara göre; İzmit İstiklal Caddesi üzerinde faaliyet gösteren ve halk arasında ‘ucuzcu’ olarak tabir edilen Japon Pazarı’nda akşam saatlerinde silahlı soygun dehşeti yaşandı. Mağazanın kapandığı ve kasiyerin kasadaki paraları saydığı sırada içeriye giren kar maskeli bir kişi silahı kasiyere doğrultarak tüm paraları kendisine vermesini istedi. Kasiyerin uzattığı paraları alarak hızla mağazadan çıkan eli silahlı soyguncu, Karabaş Sokak’a doğru kaçmaya başladı.

KASİYER ŞOKA GİRDİ

Japon Pazarı’nın 2 erkek çalışanı soyguncunun arkasından koşsa da başarılı olamadı. Soyguncunun silahı Karabaş Sokak’ta bir evin bahçesinde bulunurken, korkudan şoke giren kasiyeri çevreden vatandaşlar sakinleştirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, mağazanın güvenlik kayıtlarını alarak, işletmeyi gören MOBESE kameralarının görüntülerini de inceledi. Görüntülerden sonra soyguncunun eşgaline ilişkin veriler elde eden polis ekipleri çevrede arama çalışmalarını genişletti. Soyguncu çok geçmeden olay yerine 500 metre uzaklıktaki bir inşaatın tahtaları arasında saklanırken yakalandı. Adının A.D. olduğu öğrenilen 22 yaşındaki şahısın kasadan 4 bin TL civarında para çaldığı öğrenildi. A.D. ifadesi alınmak üzere İzmit İlçe Asayiş Müdürlüğü'ne götürüldü. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817