KAÇAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Programa, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve il yönetimi de yer aldı.

Delege seçimlerini tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi Körfez İlçe Örgütü, partilileri 'BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ' adı altında bir organizasyonda bir araya getirdi. Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Birlik ve Beraberlik' programına, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Cengiz Sarıbay , Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İl yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkanı Mehmet Kaçar ve yönetim kurulu üyeleri, Körfez İlçe'de ilçe başkanlığı yapmış olan geçmiş ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, Sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar, parti delegeleri ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.Yoğun katılımın olması, partilileri bir hayli sevindirdi. Programın sunuculuğunu ise, Yaprak Fidancı gerçekleştirdi.

KAÇAR, 'ADAYIM' dedi

Programın açılış konuşmasını yapan mevcut İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, şaibesiz ve sorunsuz bir şekilde delege seçimlerini gerçekleştirdiklerini belirterek, partiye emeği geçen, hizmet etmeye devam eden, demokrasi mücadelesi veren herkese teşekkür etti. 3 Aralık tarihinde yapılacak olan kongreyi de hatırlatan Kaçar, 'Ben yine ilçe başkanlığı görevine talibim' diyerek,partililerin desteğini beklediğini söyledi. Herkesin aday olabileceğini belirten Kaçar, 'Biz sandıkta yarışırız. seçim bittikten sonra kol kola girer, partimizin daha iyi yerlerde olması adına çalışırız. Bu gün ülkemizde OHAL kanunları var. Ülkemiz cehenneme çevrilmiştir. Bu durumdan kurtulmak için özellikle kadın kardeşlerimize çok önemli vazifeler düşüyor. Demokrasi adına mücadele etmeye devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde olacağız. Geleceğimiz için çalışacağız. Biz, önceki seçimlerde 20 bin liralık bütçeyle 7 trilyonluk bir bütçeye karşı mücadele ettik, seçim çalışması yürüttük. Ben inanıyorum ki ve o seçimler gösterdi ki, biz yerel yönetimi burada alacağız."dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ise, ülke gündemini değerlendirerek, ülkenin çok iyi yönetilmediğini, bu nedenle Cumhuriyet Halk Partisi ve partililere çok önemli vazifeler düştüğünü hatırlatarak, birlik ve beraberlik içinde çalışılması gerektiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817