Kadın Platformu, Özgecan için yürüdü
 Kocaeli Kadın Platformu üyeleri geçtiğimiz günlerde Mersin Tarsus'ta yakılarak öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için yürüdü. Belediye İş Hanı önünden başlayarak Cumhuriyet Parkına kadar yürüyen yaklaşık 250 kadın sık sık slogan attı. Yürüyüşe CHP İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal, CHP Milletvekili Aday Adayı Müzeyyen Topçu Tan, sivil toplum kuruluşları ve kadınlar katıldı.


“KADINLARIN SESİ DUYULMALI”

Kocaeli Kadın Platformu adına açıklama yapan Eğitim-Sen Kadın Sekreteri Çağla Aslan kadın cinayetlerinin her geçen aratarak devam ettiğini söyleyerek, “Yıllardır kadın cinayetlerine karşı gerekeni yapmayanlar, bu cinayetler karşısında katillere tahrik indirimi yaparak bu cinayetlerin önünü açıyor. Özgecan'ın katili karşısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yine ‘Elleri kırılsın inşallah mı?’ diyecek? Bu canilerin bir an evvel bulunup cezalandırılmasını isteyen kadınların sesi duyulmalıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817