KAĞITSPOR SPORCULARI BU KEZ KALEMLERİYLE YARIŞACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 28 branşta 71 bin sporcusu, 200 antrenörü bulunan şampiyonlar kulübü Kağıtspor, Kocaeli 7. Kitap Fuarı’nda stant açtı. Kağıtspor açtığı stantta ayrıca “Kağıtspor’a katıldıktan sonra yaşadığın 5 fark” konulu bir yazı yarışması düzenledi.  Yarışmaya, Kağıtspor’un tüm sporcuları katılabilecek. Yarışmada en güzel anlatıma sahip olan yazı ise kulüp tarafından sürpriz hediyelerle ödüllendirilecek.

 

BU YARIŞ BAŞKA YARIŞ

Düzenlenen yarışma ise Kağıtsporlu sporcular için farklı bir anlam taşıyor. 28 ayrı branşta sürekli yarışan ve birçok ödül kazanan sporcular bu defa edebiyat kulvarında yarışmanın keyfini yaşayacak. Yarışmaya büyük ilgi gösteren Kağıtsporlular şimdiden yarışma için yazı denemelerine başladı.

 

 HAYATA YANSIYAN 5 FARK

Uluslararası Fuar Merkezi’nde stant açan Kağıtspor Kulübü söz konusu yarışma için yazıları almaya başladı.  Sporcular yazılarını ayrıca Kağıtspor’un resmi internet sitesi olan [email protected] ile [email protected] adreslerinden de gönderebilecekler.

 

SÜRPRİZ HEDİYELER VERİLECEK

Yarışmada yaşadığı 5 farkı en güzel şekilde kaleme alan sporcular ise Kağıtspor Kulübü tarafından sürpriz hediyelerle ödüllendirilecek. Ayrıca dereceye giren yazılar Kağıtspor Dergisi’nde yayınlanacak.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817