Kaldırımlar Yenileniyor
 Körfez Belediyesi tarafından yürütülen düzenleme ve yenileme çalışmaları kapsamında Körfez’de ki kaldırımlar yeni yüzüne kavuşuyor.

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen kaldırım çalışmaları kapsamında Tütünçiftlik Tuğrul caddesinde ve Tütünçiftlik merkezde kaldırım yenileme çalışması gerçekleştirildi. Yoğun geçen kış günlerinde oluşan hasarlar sonucu aşınan kaldırımlar belediye ekipleri tarafından ummalı bir şekilde yenilendi. Çalışmaların kapsamının genişletilerek devam edeceğini belirten yetkililer, Körfez’in diğer mahallelerinde de kaldırım yenileme çalışmalarının başlayacağını ifade ettiler.

Körfez Belediyesi Hiçbir Olumsuzluğa İzin Vermiyor

Her yıl binlerce kilometrelik alanları yenileyen ve yeni alanlar oluşturan Körfez Belediyesi, kentin estetik görüntüsünü bozacak hiçbir olumsuzluğa izin vermiyor. Çalışmalar sonucunda Körfez’in Cadde ve Sokaklarını güzel görüntüye kavuşturan Körfez Belediyesi, halkın takdirini kazanmaya devam ediyor.

Körfez’in Caddeleri Şantiye Alanına Çevriliyor

Bölge sakinleri tarafından aşınan ve yıpranan yolları zaman geçirmeden yenileyen ve tamir eden Körfez Belediyesi yetkililerine teşekkür ettiler. Yetkililer, “Kentimizin her noktasındaki halkımızın talepleri doğrultusundahalkımıza en kaliteli hizmeti sunmak için çalışıyoruz.Bu amaç doğrultusunda çeşitli çalışmalar başlatarak günden güne büyümekte ve gelişmekte olan ilçemizin tüm kaldırımlarını Belediye Başkanımız İsmail Baran’ın talimatları doğrultusunda yeniliyor, ihtiyaç olan noktalara yeni kaldırımlar yapmak için sokakları, caddeleri şantiyeye çeviriyoruz” ifadeleri kullandılar.

Körfezin estetiği yanında vatandaşların rahat ve güvenli bir şekilde kaldırımları kullanabilmesinin de önemine vurgu yapan yetkililer, “Kaldırım ve yürüyüş yollarının engellilerin de kullanabileceği şekilde dizayn ediyoruz. Bu çalışmalarımız sadece kent merkezinde değil hem bizim tespitlerimiz doğrultusundahemde halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda tüm mahallerimizde sürecek” ifadelerini kullandılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817