KALE GİBİ DUVAR ÖRÜLECEK
 Hereke Mehmet Birol Caddesinde Çalışmalar Başladı

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler heyelan ve toprak kayması başta olmak üzere olası sel afetleri karşı tedbirlerini artırarak devam ettirdi. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Hereke Mehmet Birol Caddesinde taş duvar örme çalışmaları başlatarak can ve mal güvenliğinin yanı sıra kent estetiğine katkı sağlayan düzenlemeler gerçekleştirecek.

Yeni Yol Açılacak

Vatandaşların güvenliğini en üst seviyeye çıkartmak için istinat duvarı yapımı çalışmalarına ara vermeden başlayan Körfez Belediyesi, bölgede tehlike arz eden bahçe duvarlarını yıkarak yerine yenisini inşa ediyor. Halk tarafından memnuniyetle karşılanan çalışma neticesinde mahalle sakinleri Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür ettiler.

Planlanan çalışmalar kapsamında 30 metre uzunluğunda 4 metre yüksekliğinde istinat duvarı örecek olan Körfez Belediyesi, ayrıca örülecek duvarın olduğu bölgeye yeni imar yolu açacak. Açılacak olan yeni yol ile bölge halkının ulaşımlarına büyük bir kolaylık getirilmiş olacak.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817